top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Vetle Østrem Salsten blir Gjøvik-spiller

Det er nå klart at Storhamar-spilleren som var på lån i to kamper tidligere denne høsten melder permanent overgang til Gjøvik. Med det har vi fått inn en ung og spennende spiller i stallen.

Vetle Østrem Salsten i front fra en av de to kampene han spilte for Gjøvik på lån fra Storhamar. Nå er han Gjøvik-spiller permanent. Foto: Dan K. Reinli.

19-åringen som er oppvokst i Storhamar har de siste sesongene spilt U21 på Hamar. Der har han fra sin vingposisjon bidratt med 27 mål og 50 målgivende, altså 77 poeng, på 57 kamper. I de to kampene han spilte for Gjøvik mot Hasle-Løren og Lørenskog scoret han ett mål og hadde en målgivende, og vi er veldig glade for at han nå blir Gjøvik-spiller permanent.


- Vetle er en smart hockeyspiller, og hans største styrke er spilleforståelsen, så han blir en bra brikke i laget vårt, sier trener Patrik Bäärnhielm.


- Han er ung og har også en del å jobbe med, men han har alle muligheter til å ta seg videre til spill i en bedre liga. Spesielt skal vi jobbe med spillet uten puck og fysikken, fortsetter treneren, før han legger til at han ble imponert over spillet i de to kampene Salsten var med tidligere i høst.


- Han viste stor modenhet i spillet i de to kampene han var med oss tidligere her, så nå gleder vi oss til fortsettelsen.


Vetle er spilleklar for Gjøvik til helgens kamper mot Nidaros.


Comentarios


bottom of page