top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Vetle Østrem Salsten blir Gjøvik-spiller

Det er nå klart at Storhamar-spilleren som var på lån i to kamper tidligere denne høsten melder permanent overgang til Gjøvik. Med det har vi fått inn en ung og spennende spiller i stallen.

Vetle Østrem Salsten i front fra en av de to kampene han spilte for Gjøvik på lån fra Storhamar. Nå er han Gjøvik-spiller permanent. Foto: Dan K. Reinli.

19-åringen som er oppvokst i Storhamar har de siste sesongene spilt U21 på Hamar. Der har han fra sin vingposisjon bidratt med 27 mål og 50 målgivende, altså 77 poeng, på 57 kamper. I de to kampene han spilte for Gjøvik mot Hasle-Løren og Lørenskog scoret han ett mål og hadde en målgivende, og vi er veldig glade for at han nå blir Gjøvik-spiller permanent.


- Vetle er en smart hockeyspiller, og hans største styrke er spilleforståelsen, så han blir en bra brikke i laget vårt, sier trener Patrik Bäärnhielm.


- Han er ung og har også en del å jobbe med, men han har alle muligheter til å ta seg videre til spill i en bedre liga. Spesielt skal vi jobbe med spillet uten puck og fysikken, fortsetter treneren, før han legger til at han ble imponert over spillet i de to kampene Salsten var med tidligere i høst.


- Han viste stor modenhet i spillet i de to kampene han var med oss tidligere her, så nå gleder vi oss til fortsettelsen.


Vetle er spilleklar for Gjøvik til helgens kamper mot Nidaros.


375 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page