top of page
  • Admin

Årets siste kamp spilles borte mot Ringerike

Onsdag dro gutta i land seieren i spilleforlengelse hjemme mot Ringerike. Lørdag spilles returoppgjøret på Hønefoss, i det som er den siste kampen i 2019 for A-laget.

I hjemmekampen onsdag gikk Ringerike opp i ledelsen i 1. periode, før Gjøvik slo kraftig tilbake i midtperioden og scoret tre på rad. Bortelaget reduserte en gang før pause, og brukte 3. periode på å jakte utligning. Den kom snaut to minutter før slutt, og kampen gikk til forlengelse. Der utnyttet Gjøvik et overtall, og vant 4-3 i en kamp hvor Gjøvik viste stor lagmoral og kjempet seg til to poeng.

Skal det bli poeng på Hønefoss lørdag er Gjøvik nødt til å vise samme lagmoral, og kjempe for poengene. Ringerike vil garantert ha revansje fra onsdagens oppgjør, og statistisk sett har de et stort overtak på Gjøvik siden Gjøvik rykket opp i 2016. Lagene har møttes på Hønefoss en gang tidligere denne sesongen, og det endte med 4-2 til Ringerike i en kamp som var jevn helt inn.

Ringerike innehar 3. plassen i 1. divisjon med 43 poeng på 22 kamper. Det er 14 poeng opp til Comet Halden på plassen foran og tre poeng til Nidaros og Haugesund som jager bak som har en og to kamper mer spilt. Gjøvik på sin side ligger på 6. plass med 31 poeng på 22 kamper. Det er 13 poeng ned til Hasle-Løren på plassen bak og ni poeng opp til Haugesund på plassen foran. Begge disse har 1-2 kamper mer enn Gjøvik. Det er med andre ord to lag som har en jobb å gjøre for å klatre på tabellen.

Kampstart på Hønefoss er 16:00, og kampen kan du selvsagt se hos Oppland Arbeiderblad.