top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Dobbeltkamp mot Nidaros i Fjellhallen

Etter ei uke kampfri er det igjen duket for seriekamper denne helgen. Trondheimslaget Nidaros kommer på besøk i Fjellhallen, hvor det spilles kamp både lørdag og søndag.

Trønderne har 31 poeng på sine 20 første kamper denne sesongen, etter åtte seire i ordinær tid, tre seire etter spilleforlengelse/straffeslag, ett tap på straffeslag og åtte tap i ordinær tid. Det holder til en 5. plass på tabellen halvveis, åtte poeng foran Gjøvik på plassen bak som har to kamper mindre spilt. Nidaros kommer fra fem kamper mot lagene foran seg på tabellen, hvor det har blitt to seire over Haugesund, ett tap mot Haugesund og tap mot Comet Halden og Lørenskog.


Gjøvik tapte forrige helg 5-3 borte mot Tønsberg, etter å ha vunnet tre på rad før det, og er derfor ute etter å komme tilbake på vinnersporet denne helgen. Det er absolutt mulig, men det blir garantert tøffe kamper mot et godt hockeylag. Til denne kampen er for øvrig Vetle Østrem Salsten som denne uka meldte overgang fra Storhamar spilleklar.


Lagene har møttes tre ganger i Trondheim tidligere denne sesongen, noe som har gitt to hjemmeseire (en i spilleforlengelse) og en Gjøvik-seier.


Lagene har møttes 15 ganger siden begge kom opp i 1. divisjon i 2016. Det har 12 seire til Nidaros (inkludert spilleforlengelse) og tre til Gjøvik (inkludert spilleforlengelse). Med andre ord har trønderne det historiske overtaket, men Gjøvik har vunnet sine tre på de sju siste kampene, så pila har pekt i riktig retning.


Kampen lørdag starter 17:00 og søndag slippes pucken 14:00.


Velkommen på kamp!

Comments


bottom of page