top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Kapteinen er med videre

Spillerstallen fortsetter å ta form, og vi er glade for å presentere nok en signering - Amund Nyland er klar for nok en sesong.

Amund kom til Gjøvik foran 2018/19-sesongen og er dermed klar for sin fjerde sesong i Gjøvik-drakta. Han viste seg tidlig som en leder i laget, og forrige sesong tok han steget fra assisterende kaptein til kaptein. Han har vært en viktig bidragsyter på flere måter, både på og utenfor isen, og i løpet av 90 kamper har han levert 82 poeng. Totalt står Amund med 221 kamper i 1. divisjon fordelt på Ringerike og Gjøvik, og han har 161 poeng på disse kampene.


- Vi er veldig glad for at vår kaptein er med videre. Det har vært en ganske lang prosess, da Amund er ferdig utdannet lærer, og det først nå er avklart at han kombinere det med å fortsette og spille, sier trener Patrik Bäärnhielm.


Også spilleren selv er fornøyd med at ting gikk i orden, og nå håper han å bygge videre på forrige sesong, både som lag og personlig.


- Personlig hadde jeg en veldig bra sesong i fjor, så jeg håper å kunne fortsette i det samme sporet. Vi som lag hadde egentlig en god sesong, litt utur i enkelte kamper som gjorde at vi havnet der vi havnet. Men jeg synes vi skal bygge videre på fundamentet fra fjorårssesongen.


- Sånn lagmessig så har vi mistet et par viktige brikker som jeg håper vi har klart/klarer å erstatte. Vi hadde en veldig bra gruppe i fjor hvor alle jobbet steinhardt utenfor isen og vi hadde ingen unnasluntrere. Det blir viktig å få inn den samme kulturen i dette laget, men det tror jeg skal gå fint.


- Det er mange unge, sultne spillere som er i årets tropp, så jeg gleder meg til å møte de nye spillerne og ta fatt på neste sesong hvor vi atter en gang skal krige om kvalik, avslutter Amund med et smil.


Comments


bottom of page