top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Spilleroppdatering

Spillerstallen bygges videre, og vi presenterer i dag en re-signering og en ny spiller som samtidig er en gammel kjenning.


For noen dager siden presenterte vi de 11 første spillerne i årets tropp. Det blir ikke 11 i dag, men vi er glade for at ytterligere to backer er klare for sesongen 2021/22.


Re-signering:

Ulrik Løvdal (back) tar fatt på sin tredje sesong i Gjøvik-drakta. Han har hatt en fin utvikling til nå, og vi ser frem til at Ulrik skal ta nye steg også kommende sesong. Han bidrar bra offensivt, og har 30 poeng på 65 kamper i Gjøvik-drakta. Opprinnelig er han fra Fredrikstad og Stjernen, men var innom Storhamar før han altså signerte for Gjøvik foran 2019/20-sesongen.


- Ulrik er en back med bra offensive kvaliteter som vi ser frem til å jobbe videre med også kommende sesong, sier Patrik Bäärnhielm.


Ny spiller:

Vetle Gresberg Sveen (back) kommer tilbake til Gjøvik etter en sesong i Tønsberg. Backen som har Storhamar som moderklubb spilte for Gjøvik i 2019/20-sesongen, før han forrige sesong altså var i Tønsberg. Han gjorde en veldig god figur i Gjøvik-drakta sist, og vi er glade for at den skøyteserke backen som gjorde 10 poeng på 29 kamper for oss sist nå er tilbake.


- Vetle var en av våre beste backer sesongen han var hos oss. Sterk på skøyter, bra med puck og tøff i nærkampene til tross for at han er liten. Veldig moro å få han tilbake på laget, sier Patrik Bäärnhielm.

Comentários


bottom of page